Seminar Turid Rugaas

Calming Signs is al jarenlang de gastheer voor de internationale opleiding van Turid Rugaas. Daarnaast proberen we tenminste een á twee keer per jaar een seminar met haar te organiseren. Met haar drukbezette agenda niet altijd gemakkelijk. We zijn dan ook blij om te kunnen melden dat Turid Rugaas terug komt naar Nederland zaterdag en zondag 1 en 2 Juni 2019 voor een 2 daags seminar. De onderwerpen van het seminar zijn; How to guide dogs through daily life, en Emotions in dogs. The facts.

Turid Rugaas is bekend over de gehele wereld als trainster en schrijfster en heeft haar hele
leven gewijd aan honden, hun gedrag en welbevinden.

De uit Noorwegen afkomstige hondentrainster heeft meerdere decennia de lichaamstaal en communicatie van honden bestudeerd.
Turid is op dit moment de leidende autoriteit op het gebied van gedrag van honden.

Op 7 januari 2018 heeft ze een van de hoogste onderscheidingen ontvangen die in Noorwegen mogelijk is, The badge of honor from King Harald 5th of Norway. Een beloning voor haar levenswerk, en voor de eerste keer uitgereikt aan een hondentrainer. 

In haar bestseller Kalmerende Signalen, In gesprek met je hond deelt ze haar inzichten met ons over de fascinerende wereld van de communicatie tussen honden, maar ook tussen honden en hun eigenaar.

Doelgroep

Hondentrainers, Gedragsdeskundigen, Dierenartsen, Dierenspeciaalzaken, Fysiotherapeuten, Honden uitlaat services, en natuurlijk niet te vergeten hondeneigenaren en iedereen die graag meer kennis willen vergaren over honden.

Spreektaal

Engels

Lokatie

 

Tijdsindeling

Zaterdag 1 juni 2019

Registratie 08.30 – 09.15

Start seminar 09.30 uur – einde 17.00.  Deelnemers die te laat zijn kunnen niet meer naar binnen tot de eerste break om 11.00 uur.

Zondag 2 juni 2019

Start seminar 09.30 uur – einde 16.00 uur. Deelnemers die te laat zijn kunnen niet meer naar binnen tot de eerste break om 11.00 uur.

Fotograferen en/of filmen tijdens beide seminardagen is niet toegestaan. Na de lunch op zaterdag wordt een groepsfoto gemaakt die met iedere deelnemer wordt gedeeld.

Overnachten

Wij hebben speciale afspraken gemaakt met Hotel van der Valk. Hotelkamers zijn beschikbaar tegen speciale tarieven. Vraag naar het contractnummer tijdens het inschrijven voor het seminar. (let op, de speciale tarieven gelden alleen wanneer u rechtstreeks uw kamer boekt bij hotel Venlo. Wanneer u boekt via bookingsites, zoals booking.com, trivago, expedia of andere gelden deze tarieven niet.

Vanaf nu kunt u inschrijven. De kosten bedragen € 250,00 inclusief lunch beide dagen. Early Bird is mogelijk voor € 220,00 bij inschrijving voor 01-01-2019.

Inschrijving is alleen mogelijk voor beide dagen. Uw plaats wordt enkel gegarandeerd na ontvangst van uw betaling. U heeft recht op een bezinningstermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kunt u zonder opgaaf van reden uw inschrijving annuleren. Een mail sturen met uw factuurnummer vermeldt is voldoende. Na verstrijken van de termijn is annuleren niet mogelijk. Er volgt geen restitutie wanneer u verhinderd blijkt te zijn op een of meerdere dagen van het seminar. Wel biedt Calming Signs de mogelijkheid om bij onverhoopte verhindering de deelname over te dragen aan iemand anders. In verband met het te verstrekken certificaat van deelname dient dat tenminste 14 dagen voor aanvang van het seminar per e-mail aan ons worden gemeld.

Direct inschrijven?

Meer informatie?

Ellen Versteegen of Nelis Verhoeven