Ellen Versteegen

missieMijn naam is Ellen Huijs. Na een aantal jaren als vrijgevestigd instructeur samengewerkt te hebben met Calming Signs ben ik in Juli 2012 een vast dienstverband aangegaan, en in 2015 mede eigenaar geworden.

Op dit moment verzorg ik naast de gedragsconsulten, sociale wandelingen en puppy opvoeding. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de invulling van de workshops en ben heel blij een stuk kennis over te dragen in de opleiding NDTE.

Door de komst van mijn honden ben ik mij meer gaan verdiepen in gedrag, welzijn en opvoeding van honden. Toen ik gevraagd werd om op een hondenschool les te gaan geven heb ik geen seconde getwijfeld en heb 4 jaar met veel plezier mijn kennis overgedragen aan hondeneigenaren.

In de loop der jaren, heb ik veel scholing gehad over gedrag, opvoeding, stress en alles wat daarbij komt kijken (onder andere door Turid Rugaas). Hierdoor veranderde mijn visie over welzijn van honden en ook over de grote groepen en lessen op de hondenschool.

Mijn visie betreffende opvoeding , gedrag en welzijn is dat als je op een positieve, natuurlijke manier met je hond samenleeft, je relatie met je hond uitermate goed is en het wederzijds vertrouwen groeit tot een hoogtepunt.

Je hond zal stabiel en zeker in het leven staan….

ellen@calmingsigns.nl
+31 (0)6 82 93 56 24