Voor het eerst in onze geschiedenis hebben we na uitgebreid overleg besloten om een winterstop te houden voor al onze cursussen. Enerzijds omdat we natuurlijk al jaren ervaren hebben dat er veel lessen uitvallen vanwege weersomstandigheden in deze tijd, en het feit dat het vroeg donker is, maar anderzijds ook omdat we al maanden tegen onze grenzen aanlopen qua orderverwerking in ons atelier. Door een winterstop in te lassen kunnen we onze achterstand in productie inlopen.

De winterstop gaat in op 1 november.

We starten weer na de carnavalsvakantie op maandag 2 maart.

Wilt u op kortere termijn starten met een activiteit? We verwijzen u graag naar een collega in uw nabijheid.

Nelis Verhoeven & Ellen Versteegen

Open Dag zondag 3 juni bij Calming Signs

Op zondag 3 juni houden we in verband met ons 25 jarig bestaan een open dag. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen, en deze toch wel unieke mijlpaal met ons te komen vieren.

Natuurlijk zorgen we voor een hapje en een drankje en verzorgen we enkele demonstraties. Ons atelier is ook geopend en in onze shop zijn op deze dag speciale kortingsacties.

Het unieke van de open dag is dat gelijktijdig 3 andere bedrijfjes die gevestigd zijn op onze locatie niet alleen hun deuren openzetten, maar ook demonstraties en presentaties zullen verzorgen om hun aanbod te presenteren en informatie te verstrekken in een ongedwongen sfeer.

Deelnemende bedrijfjes:

  • De Zandberghoeve (partner in (geestelijke) gezondheid)
  • PsyKon ( opleidingen voor therapeuten/persoonlijke ontwikkeling)
  • Buiten-gewoon-Anders (muziektherapie en therapeutisch paardrijden)
  • PeP helpt (hypnotherapie en EMDR)

Benieuwd wat we te bieden hebben? Kom lekker langs op zondag 3 juni.

In verband met de hapjes en drankjes is het fijn als we een beetje een idee hebben met hoeveel personen we rekening dienen te houden. Een berichtje per mail, app of een telefoontje als u wenst te komen wordt daarom op prijs gesteld.

meer informatie?

Bel Ellen

Bel Nelis

 

Geen Gedoe Garantie is de normaalste zaak van de wereld.

Op alle produkten die wij in ons eigen atelier vervaardigen geven wij 5 jaar garantie. Of het nu een tuigje/harnas is, een lijn, treatbag, borduring etc., wij zijn overtuigd van de topkwaliteit. Het enige wat u hoeft te doen is het barcode label te bewaren. Ook met onze leveranciers van voer, supplementen en snacks zijn duidelijke afspraken gemaakt met betrekking tot garantie.

Daarom geven wij graag gevolg aan de oproep van de consumentenbond en doen we mee aan de Geen Gedoe Garantie.

Wat houdt de Geen Gedoe Garantie in?

6 beloftes Geen Gedoe Garantie

  • Wij houden ons aan de garantiewetgeving.
  • Wij informeren consumenten glashelder en duidelijk over hun rechten.
  • Wij handelen klachten en problemen zo snel mogelijk en naar behoren af, met zo min mogelijk gedoe voor de consument.
  • Wij zijn als verkoper het eerste aanspreekpunt bij problemen met het product. Als wij zelf garantie aanbieden, maken wij begrijpelijk duidelijk op welke punten deze verder gaat dan de wet.
  • Als de consument (ook) fabrieksgarantie heeft, leggen we uit dat de consument mag kiezen om daarvan gebruik te maken of de klacht door ons te laten afhandelen. Als wij voorstellen om de fabrikant in te schakelen, kiest de consument of hij daarmee akkoord gaat.
  • Ook nadat de garantieperiode verlopen is, nemen wij onze wettelijke verantwoordelijkheid als de consument bij ons aanklopt met een ondeugdelijk product.

 

Graag laten wij u kennis maken met de leuke, plezierige en informatieve bezigheden, die je zoal met je hond kunt doen.

Omdat we hebben gemerkt bij onze cursisten dat er de behoefte bestaat om, naast de gevolgde lessen, graag op een leuke manier met hun hond bezig te blijven, is het idee ontstaan om een strippenkaart systeem op te zetten.

Dit geeft u de mogelijkheid om zich in te schrijven voor “thema” lessen of om meer theoretische achtergrond te vergaren over onderwerpen waar u altijd al meer over wilde weten.

U kunt zich aanmelden voor deze dagen wanneer het U uitkomt…..

Op onze pagina evenementen vindt u de activiteiteiten voor dit jaar.

Nog geen klant??

Maak een afspraak voor een kennismaking. Slechts € 15,00 en besluit u om in te schrijven voor een cursus of activiteit dan brengen we dit bedrag weer in mindering.

Mail ons

6 + 1 = ?

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.